مشاوره اخذ مجوز تحصیل

فهرست مدارک لازم برای اخذ مجوز تحصیل در کانادا:

مدارک زیر برای اخذ مجوز تحصیل (به همراه ویزای اقامت موقت) کانادا ضروری می باشند:

۱- فرم تکمیل شده درخواست مجوز تحصیل در کانادا (متقاضی اصلی، همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال آنها همگی می توانند از یک فرم استفاده کنند؛ اما فرزندان بالای ۱۸ سال باید فرم جداگانه تکمیل و ارائه نمایند)؛
۲- فرم تکمیل شده اطلاعات دانشجویی و خانوادگی؛
۳- فرم تکمیل شده مشخصات تماس متقاضی شامل آدرس کامل، کد پستی، شماره تماس ثابت و همراه و ایمیل؛
۴- فرم تکمیل شده انتخاب نماینده (representative) برای ارائه و پیگیری درخواست مجوز تحصیل (به همراه ویزای اقامت موقت) کانادا به نمایندگی از طرف متقاضی؛
۵- اسکن نامه پذیرش تحصیلی؛
۶- اسکن نامه اسکالرشیپ، بورسیه، فاند و … (چنانچه متقاضی دارای اسکالرشیپ، بورسیه، فاند و … از کانادا باشد، باید اسکن نامه مربوطه ارائه گردد. همچنین، اگر متقاضی از هرگونه سازمان و ارگانی داخل ایران دارای بورسیه باشد، باید اسکن ترجمه رسمی نامه یا هر نوع مدرکی که نشانگر بورسیه مربوطه بوده را به همراه اسکن ترجمه رسمی ضمانت نامه مالی از طرف سازمان و ارگان مذکور ارائه نماید)؛
۷- اسکن گواهی تأیید پذیرش استان کبک (CAQ) (چنانچه متقاضی قصد ادامه تحصیل در یکی از اماکن آموزشی استان کبک را داشته باشد، باید شخصاً نسبت به درخواست و دریافت اصل گواهی CAQ اقدام نموده و آن را ارائه نماید)؛
۸- اسکن نامه تأییدیه ارائه دروس به زبان انگلیسی (چنانچه متقاضی قصد داشته باشد تا در یک مکان آموزشی فرانسوی زبان تحصیل کند و به علاوه متقاضی تنها دارای مدرک زبان انگلیسی باشد، باید اسکن نامه تأییدیه مکان آموزشی مورد نظر خود را مبنی بر ارائه دروس مربوطه به زبان انگلیسی ارائه نماید)؛
۹- اسکن تمام صفحات پاسپورت فعلی متقاضی و کلیه همراهان وابسته به او (شامل صفحه اول پاسپورت و تمامی صفحات دارای مهر ویزای کشورهای خارجی و صفحات دارای مهر ورود و خروج)؛
۱۰- اسکن تمام صفحات پاسپورت های قبلی متقاضی و کلیه همراهان وابسته به او طی ۱۰ سال گذشته (شامل صفحه اول و تمامی صفحات دارای مهر ویزای کشورهای خارجی و صفحات دارای مهر ورود و خروج)؛
۱۱- اسکن ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی متقاضی و کلیه همراهان وابسته به او؛
۱۲- اسکن ترجمه رسمی مدارک شغلی متقاضی و همسر او (در صورت تأهل) و نیز حمایت کننده مالی او (در صورتی که تأمین مالی بر عهده شخص دیگری به جز متقاضی و همسر او باشد)، شامل معرفی نامه اشتغال بکار حاوی نام، سمت، میزان حقوق دریافتی و طول مدت استخدام بر روی سربرگ شرکت یا سازمان مربوطه (در صورت کارمند بودن) و یا مدارک مؤید مالکیت شرکت یا هر نوع کسب و کار آزاد و شخصی دیگر شامل تمام آگهی های چاپ شده در روزنامه رسمی، لیست بیمه پرسنل، لیست پرداخت مالیات (شخص حقیقی و یا حقوقی) به اداره دارایی، جواز کار معتبر، نامه تأییدیه از صنف مربوطه و یا هر گونه مدارکی که نشانگر درآمدهای حاصل از منابع دیگر نظیر دریافت حقوق مستمری بازنشستگی، اجاره املاک، سود بانکی، سهام بورس، اوراق مشارکت و … هستند و به طور کلی هر نوع مدارکی رسمی که نشانگر درآمد مکفی متقاضی و همسر او و یا حمایت کننده مالی او باشند؛
۱۳- اسکن پرینت رسمی و تأییدشده از کلیه حساب های بانکی متقاضی و همسر او (در صورت تأهل) و یا حمایت کننده مالی او (در صورتی که تأمین مالی بر عهده شخص دیگری به جز متقاضی و همسر او باشد) شامل تمامی حساب های جاری، پس انداز و سپرده کوتاه مدت و یا بلندمدت که باید به زبان انگلیسی و حاوی نام، تاریخ افتتاح حساب، مانده موجودی حساب، تراز میانگین و گردش حساب ٣ ماه آخر بوده و تاریخ صدور آن نیز بیش از یکماه گذشته نباشد؛
۱۴- اسکن ترجمه رسمی مدارکی دال بر وجود املاک و سایر اموال و دارایی های متقاضی و همسر او (در صورت تأهل) و یا حمایت کننده مالی او (در صورتی که تأمین مالی بر عهده شخص دیگری به جز متقاضی و همسر او باشد)؛
۱۵- اسکن یک قطعه عکس جدید از متقاضی و کلیه همراهان وابسته به او به صورت تمام رخ، رنگی دیجیتالی، با سایز ۳٫۵ × ۴٫۵ و پشت سفید؛
۱۶- اسکن ترجمه رسمی مدارک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی در مقاطع تحصیلی قبلی یا فایل گزارش ارزیابی رسمی مدارک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی در مقاطع تحصیلی قبلی که توسط مؤسسه WES تهیه شده باشد (در صورت نیاز و بسته به مورد)؛
۱۷- اسکن گواهی انجام معاینات پزشکی (در صورتی که طول مدت تحصیل در کانادا بیش از ۶ ماه باشد)؛ و
۱۸- پرداخت هزینه خدمات درخواست صدور مجوز تحصیل (به همراه ویزای اقامت موقت) که غیرقابل برگشت می باشد.
توجه ۱: متقاضی باید حداقل ۴ ماه قبل از زمان شروع تحصیل خود در کانادا، نسبت به ارائه درخواست صدور ویزا و مجوز تحصیل اقدام نماید؛
توجه ۲: ارائه تمامی مدارک فوق، به هیچ وجهی ضامن قطعی صدور ویزا و مجوز تحصیل متقاضی در کانادا نیست؛
توجه ۳: اسکن مدارک فوق، باید حتماً به صورت رنگی و با بالاترین کیفیت ممکن به صورت فایل پی دی اف تهیه گردند؛ و
توجه ۴: ترجمه مدارک فوق، باید حتماً توسط دارالترجمه رسمی و همراه با مهر و تأیید دادگستری تهیه گردند.
Back to top